صنایع‌دستی ایرانی صادرات را رونق و فرهنگ ملی را جهانی می‌کند/ همدلی سه‌قوه برای حمایت از هنرمندان 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: صنایع‌دستی یک میراث ارزشمند و ماندگار است که با نفت تفاوت اساسی دارد، چرا که بر خلاف نفت، که در پالایشگاه‌ها تبدیل به دود می‌شود، صنایع‌دستی به‌عنوان نماد فرهنگ و هنر همیشه باقی خواهد ماند.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری شامگاه دوشنبه ۶ اسفند در حاشیه آیین اختتامیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این مراسم شاهد حضور سعدالقدومی و رئیس قوه قضاییه بودیم که نشان‌دهنده اهمیت و توجه ویژه به صنایع‌دستی است. این حضور پیام مهمی دارد که قوه قضائیه نیز از هنرمندان صنایع‌دستی حمایت می‌کند.

حمایت گسترده از هنرمندان صنایع‌دستی در تمامی مراحل

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: حمایت از صنایع‌دستی تنها محدود به دولت نیست، بلکه قوه قضاییه و قوه مقننه نیز حمایت‌های مؤثری دارند. همچنین، رهبر انقلاب نیز در بازدید اخیر خود از یک نمایشگاه صنایع‌دستی، حمایت ویژه‌ای از این هنر اصیل داشتند. سیاست وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همواره حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در تمامی مراحل از تولید و فروش تا صادرات است.

جشنواره سرو سیمین؛ جلوه‌ای از خلاقیت و هنر ایرانی

او افزود: صنایع‌دستی ایران مانند خورشید می‌درخشد و خوشبختانه چهره جدیدی از این حوزه در جشنواره سرو سیمین به نمایش گذاشته شده است. بیش از ۷ هزار اثر به این جشنواره ارسال شده که داوران داخلی و خارجی پس از بررسی، بهترین آثار را انتخاب کردند.

صادرات صنایع‌دستی؛ معرفی هنر و فرهنگ ایران به جهان

صالحی‌امیری تأکید کرد: صنایع‌دستی تنها یک هنر و زیبایی‌شناسی نیست، بلکه آنچه به‌عنوان صنعت و اقتصاد از آن می‌توان بهره برد، می‌تواند ایران را به دنیا معرفی کند. وقتی صنایع‌دستی صادر می‌شود، علاوه بر انتقال هنر، فرهنگ ایرانی را نیز به سایر نقاط جهان می‌برد.

ایران، پیشتاز در عرصه صنایع‌دستی جهانی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: صنایع‌دستی با ۲۹۹ رشته از ۴۰۰ رشته شناخته‌شده در جهان در کشورمان رواج دارد و ایران در این حوزه پیشتاز است.

انتهای پیام/

کد خبر 1403120700493
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha